marți, 8 decembrie 2015

Toti o apa si-un pamant

 Cum spuneam in postarea precedenta a cazut guvernul a cazut si revolutia; ce sa mai.....acum vom trai ca in paradis si nici o grija nu ne va deranja. Bineinteles ca am glumit si asa ceva nu se va inampla nici intr-o mie de ani cu mentalitatea noastra tampita. Eu zic ca ne imbatam cu apa rece crezand ca bem whiskey. Noi romanii nu mai suntem romani ci doar niste idioti lasi sub acoperire. Unii si altii s-au batut in lupte, altii au murit iar noi fugim la casele nostre cand temperatura scade afara cu 1 grad. Se arata la tv ca primarii, senatorii, parlamentarii, farmicistii, doctorii,etc., fura pe rupte insa noi stam linistiti crezad ca altii ne vor face dreptate desi, astia ii bag pe usa din fata si le da drumul pe cea din spate neconfiscandule averile facute din banii munciti de noi.
 De ce sa nu stam noi frumos in pat sa ne uitam la tv unde ruleaza emisiunile preferate decat sa stam in strada sa ii dam pe toti afara incepand cu secretarele primarilor. consilierii, primarii si asa mai departe pana la presedinte ca singura diferenta daca am conduce noi este ca vom avea mai multi bani mai ales ca ei oricum stau degeaba pe banii nostrii. Alegem partea usoara din punct de vedere fizic si intelectual in detrimentul celei financiare care ne mananca din viata cu fiecare zi care trece.
 Domnilor si doamnelor , munciti si lasati pe altii sa va "faca dreptate" daca asa puteti numi furturile grosolane ale alesilor nostrii. Nu va speriati cand veti ajunge la urgente si veti avea senzatia ca sunteti fantome daca nu scoateti banii din buzunar sa dati in dreapta si in stanga sa va bage cineva in seama. Nu va speriati cand bagati cardul in bancomat si pare ca nu iese mai nimic si nimicul de a iesit se va duce pe facturi ramand sa mancati bunati imaginare care la cei bogati sunt reale. Eu zic ca  nici macar sa nu mai mancati ci sa puneti bani pe bani sa schimbam usile celor de la DNA cand se vor strica, mai ales cele din spate ca sa nu raceasca de la curent hotii Nu va speriati, stati linistiti si savurati-va filmele si aveti grija sa pastrati in imaginatie bunatatile de pe acolo ca in realitate nu aveti parte de ele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Baga mare!

Totalul afișărilor de pagină