miercuri, 4 noiembrie 2015

Revolutie

  Vestea ca Ponta si-a dat demisia mi-a adus o mare bucurie dar si o ingrijorare ca mai sunt multi care trebuie sa plece ca noi sa o ducem mai bine si care probabil raman pe baricade si nu e bine. Astia multi pomeniti de mine, sunt toti politicienii din Romania. Nu doar prin demisia lui Ponta rezolvam probleme din ultimii 26 de ani ci prin inlaturarea tuturor politicienilor care ne-au adus in starea asta de disperare. Nu doar Ponta a uneltit impotriva noastra si ne-a furat si petecul din fund ci toti, absolut toti nenorocitii de parlamentari, senatori, ministrii si alte specii. Degeaba isi da demisia Ponta, Oprea si Piedone ca oricum asta e doar o propaganda sa credem noi ca am invins. Noi nu am invins ci ei!
 Respect pentru toti protestatarii din strada dar daca vor intra in casa nu au rezolvat nimic deoarece nu rezolvam nimic fara sa ii dam pe toti afara si sa le confiscam averile. Averile lor sunt banii furati de la noi si probabil ca ceea ce se vede e nimic in comparatie cu conturile din bancile din alte tari.
  De ce revolutie?
Pentru ca cea din 89 sa nu fie in zadar mai ales ca atunci ca si acum fost manipulati fara scrupule de Iliescu, Petre Roman si altii care nu doreau decat sa puna mana pe bogatia Romaniei si au reusit. Acum trebuie sa schimbam strategia si sa  avem grija pe cine sa punem si sa ii controlam periodic la buzunare sa nu cumva sa le umple din nou si astfel Romania va deveni cu siguranta un paradis unde salariile vor fi decente, taxele nu ne vor sufoca si grija ca maine nu vom avea ce pune pe masa va disparea.
  Cei care au murit in clubul Colectiv ( Dumnezeu sa ii odihneasca in pace!)  sunt doar un exemplu al coruptiei din Romania insa exemple se pot da peste tot si chiar daca nu ne dau foc la propriu ne macina incet dar sigur si pot duce la sinucideri, infarcturi si multe alte boli grave datorate stresului.
  Hai sa ii dam jos, sa le confiscam averile ca degeaba ii bagam la puscarie tot ei vor iesi victoriosi si cu buzunarele pline si mai nou ies si "scriitori" iar noi ramanem cu limba lipita de tv-ul la care probabil mai avem de platit rate  si cu burta goala.
   Hai sa uitam de frig si sa iesim in strada sa le aratam ca nu ne pacalesc ei asa usor si ca au dat de dracu cu noi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Baga mare!

Totalul afișărilor de pagină