vineri, 24 mai 2013

Aici se spala banii dumneavoastra

Nu vreau sa ma dau marele legionar dar nici nu pot sta locului cand vad ca domnul primar al Mioveniului Isi bate joc in ultimul hal de cetatenii acestui oras. Nu zic ca unii dintre cetateni nu merita ca deh, pana la urma ei cu manuta lor l-au votat. In prima si a doua poza se vede clar ca pe langa asfaltul turnat nu de demult rasare niste bordurele si ele puse nu de demult care acum sunt scoase "cu grija" de muncitorii dintr-un motiv cunoscut numai de ei. Eu bag de seama ca mesterii ce lucrasera inainte facusera treaba cam defectoasa dar nu imi rusine nici cu actualii. Nu mai zic ca la cativa pasi inainte exista o mare groapa tot in asfaltul turnat in urma cu cateva luni pe ploaie. De stalpii aparuti peste noapte cu postamentele de ciment turnate si ele tot acum cateva luni si care se scorojiseara de "trecerea timpului" (cateva saptamani au fost nevoie) si care bineinteles ca au disparut si ei in mod miraculos nu mai are rost sa zic. Acum s-au apucat baietii de spart si asfaltul vechi precum se vede in pozele trei, patru si cinci, ca pana la urma prea rezista el de ceva vreme de ce sa nu il spargem. Am incercat eu sa dau vina pe lipsa legaturii dintre gurile de scurgere de la marginea drumului, cele de pe dreapta neavand nici o legatura cu cele de pe stanga si probabil nici cu,  canalizarea.
  Mie personal imi miroase o mare spalare de bani mai ales ca acest proiect este facut cu fonduri europene.
  Asfaltul, trotuarele si pavatul facute cu materiale de proasta calitate deja sunt practici vechi care nu mai intereseaza pe nimeni.
  Aceasta tara se numeste TARA NIMANUI, pentru ca nimeni nu controleaza ce se intampla cu banii de la buget, cu banii europeni si asa isi fac baietii destepti vile impunatoare cu, curti impunatoare, masini care mai de care mai de lux si mai noi si noi ramanem executati siliti de banci si de primarie la plata ratelor, taxelor si impozitelor. Pana la urma de ce se ne plictisim noi cu viata usoara mai bine ne asigura ei o viata plina de peripetii si o moarte mai rapida. Sa va duceti dracului domnilor si doamnelor conducatori  ca poate ramaneti numai voi pe lume!






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Baga mare!

Totalul afișărilor de pagină